campus Pasqua

Corria l’any 1995, dos després de la fundació del Vila-real BC,  quan des de la direcció del Club es va decidir posar en marxa, coincidint amb les vacances escolars, la primera edició del Campus de Bàsquet de Pasqua, amb la clara intenció d’oferir a la ciutat una activitat per als més menuts que els permetera conèixer i iniciar-se en aquest apasionant esport.

Des d’aleshores, i de manera ininterrompuda, hem celebrat el  Campus de Bàsquet, ja considerat des de fa alguns anys a Vila-real un referent en aquestes dades. Adreçat a totes les xiquetes i xiquets entre 6 i 12 anys, els nostres menuts disposen d’un espai per a gaudir, jugar, relacionar-se… i sobretot, iniciar-se en aquest esport que tants valors representa.

Al voltant de 140 xiquets i xiquetes s’apleguen any rere any a les instal·lacions municipals il·lusionats de poder participar en unes jornades en què, amb el bàsquet com a activitat central, poden també gaudir-ne d’altres com ara la piscina, tallers de nutrició i moltes més activitats lúdiques.

En aquesta secció trobareu tota la informació del Campus que anirem actualitzant arribat el moment, com també les fotos fetes durant els 4 dies que dura el Campus de Pasqua.

Us esperem en properes edicions! Que no t’ho conten!