S’alça el teló per als equips de cistella gran

Aquest cap de setmana es fica en marxa oficialment la temporada 21-22 per a tots el equips de cistella gran del club, que debutaran a domicili en les seues respectives competicions. Una temporada que esparàvem amb molta il·lusió després de les aturades de la temporada passada, i que per fi, s’estrena per poder seguir creixent i gaudint del nostre esport.

El primer equip que saltarà a la pista serà l’Infantil Leonauto, que s’enfrontarà el dissabte matí a les 11.00h al Bàsquet Morvedre. Seguidament, el Cadet Blau es desplaçarà fins Vinarós per jugar a les 16.00h davant l’equip local, mentres que a les 16.30h, el Júnior F&H Fitness tindrà el primer derbi de l’any davant el CB Castellón al pavelló Ciutat Esportiva.

En la jornada de diumenge, tres seran els partits que es disputaran pel matí, començant a les 11.00h amb l’Infantil Extincas, que tindrà el seu segon partit davant el NBF Castelló després de la victòria de la setmana passada davant el Jòvens L’Eliana. El Cadet Taronja visitarà la Casa Joventut a les 11.30h per jugar davant el Bàsquet Morvedre i, només mitja horeta després, a les 12.00h, el Sènior Prades & Miralles disputarà el seu partit davant CB Gil Comes Vinaròs.

Per últim, i per tancar la jornada, el Sènior Facsa jugarà davant el NB Paterna a les 19.00h en la repetició de l’últim partit de pretemporada, que va estar molt disputat pels dos equips.

Molta sort xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló