Aquest diumenge els equips del Vila-real BC buscaran la victòria

Diumenge matí, el Multiservicios Molinero Vila-real BC es trasllada fins al Cap i Porta de l’Alcalatén per a enfrontar-se a l’Alcora CB. Els dos equips tenen els mateixos punts a la classificació, però la victòria al darrer encontre disputat, donarà seguretat a les nostres jugadores.

La resta d’encontres tindran lloc a casa, encara que no tots seran al Bancaixa. L’infantil Taronja ho farà a les 17:00 h al Zona Nord, on rebrà al CBF Puerto Sagunto. Els dos tractaran de cercar la primera de les  victòries en competició.

A la mateixa hora però al Bancaixa tindrà lloc el partit del Restaurante El Vasco amb el CB Benicarló. Les nostres xiques venen d’una victòria davant el Caja Rural CB Onda i es troben a la segona posició de la competició.

Diumenge vesprada tindrà lloc l’últim dels partits del cap de setmana. A les 19:00 h el Pavelló Bancaixa albergarà el partit del Sènior Vila-real BC amb el CB Quart. Les nostres jugadores buscaran en casa l’oportunitat de millorar la seua posició al rànquing. #somiementaronja