Arribem a l’equador de la segona fase per als equips de cistella gran

Cap de setmana fora de casa amb només un partit al Bancaixa, el del Infantil Extincas que s’enfrontarà al Picken Claret el dissabte a les 13h en un partit que s’espera molt interessant.

La resta continuaran la seua competició com a visitants, començant el dissabte a les 9h pel Cadet Blau contra el NBF Castelló a Grapa i el Benjamí Laude BSV contra El Pilar. Quasi a la vegada, a les 9’15h, es disputarà a Sagunt el partit del Cadet Taronja que s’enfrontarà per tercera vegada aquesta temporada al CB Morvedre.

Tot seguit, haureu de ser capaços de veure dos partits a l’hora en Gran Via. D’una banda l’Aleví Blau Laude BSV i el Nou Basquet Borriol, i d’altra banda el Prebenjamí Laude BSV i el CB Torreblanca.

Per a finalitzar els partits del dissabte, a les 12h l’Infantil Leonauto jugarà enfront el Bàsquet Comenius per continuar amb les bones sensacions del cap de setmana passat.

Diumenge iniciarà la jornada el Sènior Facsa a les 10h al camp del CB Tavernes Blanques, en un horari poc habitual per a elles.

Per finalitzar la jornada, el Sènior Prades y Miralles jugarà per la vesprada en Segorbe a les 16h i quasi seguit, a les 16’30h el Júnior F&H Fitness visitarà el Picken Claret, clar favorit del grup per encapçalar la competició.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló