Bancaixa ens espera!

Aquest cap de setmana el pavelló Bancaixa ficarà el cartell de complet per als equips de cistella gran, ja que tots disputaran els seus partits a casa en dos dies on les nostres jugadores esperen tindre el recolzament de la nostra gent a la grada.

El dissabte l’Infantil Leonauto serà el primer en eixir a la pista per enfrontar-se al CB Burriana a les 11h, i seguidament, a les 13h, el Cadet Taronja rebrà la visita del NBF Castelló per continuar amb les bones sensacions de diumenge passat.

El Sènior Prades y Miralles es va estrenar amb victòria el cap de setmana passat davant el CB Vinaròs, i aquest dissabte a les 16.30h tornarà a intentar sumar una més davant el CB Benicarló.

Diumenge s’espera també amb partits d’alt voltatge amb dos partits pel matí i dos partits a la vesprada. L’Infantil Extincas rep a les 11h al favorit de la competició, el Valencia Basket, i a les 13h, el Cadet Blau tindrà derbi davant el NBF Castelló.

Per finalitzar la jornada, el Júnior F&H Fitness disputarà en segon derbi del dia amb el NBF Castelló y tancarà el Sènior Facsa a les 19h amb un molt bon partit per a l’espectador davant el Valencia Basket.

Vine al Bancaixa a animar a les nostres!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló