Cap de setmana amb molt de bàsquet

Fins a tretze partits es jugaran aquest cap de setmana, on els nostres equips de cistella gran comencen la segona volta i els xicotets continuen avançant en tots els aspectes.

La jornada del cap de setmana començarà en divendres amb la visita del Sènior Jomarga al pavelló de La Bosca, a la cerca d’una victòria davant les nostres veïnes del CB Burriana.

El dissabte l’obriran els dos alevins amb un partit a domicili i l’altre com a locals, ambdós a les 10.00h, l’Aleví Sé Tú Clínica es desplaçarà fins Massamagrell i l’Aleví Vila-real BC rebrà al líder de la classificació, El Pilar. A continuació, a les 12.00h, el Cadet Vila-real BC viatjarà fins Vinaròs per retrobar-se amb les bones sensacions que ha mostrar en gran part de la primera fase. El Cadet Taronja visitarà la difícil pista del Basket Marines a les 12.30h i el Prebenjamí Mantefont es trobarà a la pista del Gran Via amb el NBF Castelló a les 12.45h. Per finalitzar el matí, el Benjamí Mantefont tindrà un derbi amb uns dels equips forts de la lliga, un CB Castellón que ens farà treballar de valent a les 13.00h al Ciutat de Castelló.

L’únic partit que podrem gaudir el dissabte de vesprada serà el de l’Infantil Extincas, que rebrà al Bancaixa al líder, El Pilar, i en el que tractaran d’emportar-se l’average.

El diumenge matí, l’Infantil Leonauto es desplaçarà fins Sagunt per disputar el seu partit davant el CB Morverdre a les 10.00h i el Cadet Inverca visitarà La Bosca, per tractar de continuar invictes en aquesta segona fase.

Per finalitzar la jornada, el Sènior Jomarga tornarà a tindre enfront al CB Burriana en partit ajornat de la primera jornada, i ho farà a les 17.00h al S. Mora. A continuació, a les 19.00h, el Júnior F&H Fitness rebrà a la mateixa pista al CB Petraher i el Sènior Nacional visitarà al NB Paterna, lluitant amb tot per sumar dos punts a la classificació.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló