Cap de setmana d’alt rendiment per a les nostres!

Després d’una jornada atípica com la del cap de setmana passat, la competició torna amb grans duels a la pista.

Tots els partits del dissabte es disputaran a casa, excepte l’Aleví Blau Laude BSV que trencarà la tònica desplaçant-se a Almassora a les 9’30h per disputar un amistós. A continuació, podrem gaudir de tres derbis quasi seguits. Primer competirà l’Aleví Taronja Laude BSV a les 11h en un partit interessant contra el NBF Castelló. En acabant, el Cadet Taronja lluitarà per mantindre la primera posició enfront el CB Castelló a les 13h.

Per la vesprada sols podrem gaudir del partit del Sènior Prades y Miralles que, en el seu horari habitual, acabarà amb els derbis d’aquesta jornada davant el CB Castelló.

L’Infantil Extincas obrirà els partits del diumenge  competint per les primeres posicions de la taula contra El Pilar. Poc després, l’Infantil Leonauto rebrà al Basquet Morella, el líder de la competició, a les 13h en un partit amb gran dificultat per a les nostres.

També a Bancaixa podrem veure al Júnior F&H Fitness, que torna després de dos setmanes sense competir, enfrontant-se al CB Quart Manises a les 17h.

Per a acabar amb la jornada, el Sènior Facsa es desplaçarà a València per a continuar amb la seua ratxa de victòries, aquesta vegada enfront El Pilar a les 19h.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló