Cap de setmana de derbis per als equips I.R.

Aquest cap de setmana començarà la competició oficial «Iniciació al Rendiment» per a la gran majoria d’equips de la categoria. El Cadet ja ho va fer la darrera setmana, i aquest dissabte a les 12:00 h tractarà d’obrir la seua casella de victòries al derbi que es jugarà a Ciutat Castelló davant C.B. Castellón.

L’Aleví s’estrena per primera vegada a la competició en Nivell 1 amb l’EMB Godella. Serà una bona oportunitat per a apropar-se al Pavelló Bancaixa a les 10:30 h del dissabte per a fer costat a unes jugadores que tanta il·lusió tenen posada en aquesta temporada.

També serà a Bancaixa on es juguen la resta de partits I.R., així que omplim la grada també per animar a l’Infantil A, que juga el mateix dissabte front al CBF Puerto de Sagunto a les 12:15 h. 

El diumenge serà el torn per als derbis al Pavelló Bancaixa, i que de segur ens faran vibrar.  L’encontre de Multiservicios Molinero Vila-real B.C. davant C.B. Castellón serà a les 10:00 h, i donarà pas al partit de l’Infantil Taronja amb el N.B.F. Castelló de les 12:00 h. 

Aneu ajustant les agendes, ens veiem a les grades. #somiementaronja.