Cap de setmana emocionant com a locals

Ambient carregat d’energia aquesta jornada per a les nostres, que esperen el suport de la grada per afrontar els grans duels com a locals.

El dissabte començarà amb l’Aleví Vila-real BC que recupera a totes les seues efectives per disputar el seu partit davant el CB Massamagrell a les 11.30h. A continuació, però al Ciudad Deportiva de Castelló, les més xicotetes del Prebenjamí Mantefont jugaran davant el CB Castellón a les 12.45h i, justament després, el Cadet Vila-real BC rebrà al CB Don Bosco a les 13.00h per posar distància a la taula entre ells.

El Júnior F&H Fitness serà l’únic que jugarà per la vesprada, i ho farà amb tot un partit d’alt voltatge a les 18.30h davant el Picken Claret per postular-se com a aspirant al títol.

El diumenge vindrà carregat de partits al Bancaixa. L’Infantil Leonauto matinarà per intentar sumar una victòria davant el CB Estivella a les 9.00h i el Cadet Taronja, que continua agafant minuts de competició, es veurà les cares amb el CB Bétera a les 11.00h.

Per finalitzar, els nostres dos Sèniors tancaran la jornada amb dos grans partits. El Sènior Jomarga es tornarà a enfrontar a un conegut de la primera fase com és el CB Burjassot a les 17.00h i el Sènior Nacional tractarà de tornar a la senda de la victòria davant el CB Pedreguer a les 19.00h

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló