Cap de setmana replet de partits!

Per primera vegada aquesta temporada, tots els equips des de Prebenjamí fins a Sènior disputen partit el cap de setmana, Fins a dotze partits es juguen per omplir de bàsquet el dissabte i el diumenge.

Sis partits tindràn lloc el dissabte matí repartits en tres pavellóns. El primer serà el Benjamí Laude BSV que s’estrena en la segona fase davant el Sagrado Corazón al Bancaixa. A continuació, igual que el Benjamí, l’Aleví Taronja Laude BSV rebrà al veïns del CB Burriana a les 11h en la seua estrena.

La Ciudad Deportiva de Castellón acollirà dos partits de l’Escola. A les 11.30h del nostre Aleví Blau Laude BSV i el CB Burriana disputaran la rèplica del partit de Bancaixa, i a les 12.45h, el PreBenjamí Laude BSV eixirà a la pista per enfrontar-se al Taronja Basket Nules.

L’hora de les 13.ooh del dissabte serà compartida per dos equips, però ho faran en diferent pavelló. L’Infantil Leonauto rep al Sebastià Mora al conegut equip de la primera fase CB Morvedre, en un partit difícil davant un dels favorits. Al Bancaixa tindrà lloc el partit entre el Cadet Taronja i el CB Burriana, que serà el tercer enfrontament amb el club veí aquest dissabte.

El Sènior Prades & Miralles tindrà un partit molt atractiu a les 16.30h davant el CB Onda al Bancaixa i intentarà continuar amb la bona sintonia d’aquest any. El Júnior F&H Fitness tornarà a jugar dos partits aquest cap de setmana, a les 18.30h del dissabte serà el primer davant el NB Alboraia.

El primer equip en jugar el diumenge tornarà a ser el Júnior F&H Fitness, aquesta vegada a domicili i davant el Jovens L’Eliana a les 12.30h. Mitja horeta després però al Bancaixa, l’Infantil Extincas jugarà el seu partit amb el Jovens L’Eliana, equip conegut de la primera fase.

Diumenge per la vesprada a les 17h, serà el torn del Cadet Blau que es troba invicte en aquest inici de la segona fase i vol continuar en la mateixa condició. I per tancar els partits del cap de setmana, el Sènior Facsa rep al NBF Castelló a les 19h en la penúltima jornada de la primera volta.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló