Cap de setmana emocionant amb el derbi de 1ª Nacional

El dissabte 14 de desembre, la jornada començarà amb el partit del Benjamí A&A Podoactiva Vila-real BC, que jugarà a les 9:15h a domicili contra el EMB Godella al pavelló municipal de Godella. A les 11h, també a domicili i en el pavelló Jose Veral jugaran l’Aleví ASUCER Vila-real BC i el Cadet Young Stars Basket Vila-real BC. Els dos equips s’enfrontaran al CBF Puerto Sagunto.

A partir de les 11h, tant al pavelló Gran Via com en les pistes exteriors, serà el torn dels equips que disputen la competició del Patronat d’Esports. El Prebenjamí A&A Podoactiva Vila-real BC jugarà contra el CB Burriana Femenino i l’Aleví Leonauto Vila-real BC s’enfrontarà al Nules Taronja. A les 12h, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC s’enfrontarà al CB Gil Comes Vinaròs al pavelló municipal de Vinaròs i l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC ho farà contra el TAU Cerámica Morella Els Ports al centre esportiu Jaume I. A partir de les 12:45h, l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el CBF Puerto Sagunto al pavelló Jose Veral. L’últim partit del dissabte el jugarà el Sènior ASUCER Vila-real, a les 20:30h al Pavelló Bancaixa, contra el Jovens L’Eliana.

La jornada del diumenge 15 de desembre depara 4 partits. A les 10h, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC s’enfrontarà al Nou Bàsquet Femení Castelló Blanco al pavelló Grapa. A les 17h, l’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà contra el Jovens L’Eliana al pavelló de L’Eliana. I al Pavelló Bancaixa es podran gaudir dos partits. El primer, a les 17h, el del Júnior LAUDE BSV Vila-real BC, que s’enfrontarà al TAU Cerámica Morella Els Ports. El cap de setmana finalitzarà amb un partit molt especial com és el derbi entre el nostre Sènior Vila-real BC i el Fustecma Nou Bàsquet Femení Castelló en la categoria de 1ª Divisió Nacional.

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

#SomVila 💪🏀🧡💙