Cap de setmana intens per al Cadet F&H Fitness Vila-real BC

Avui, divendres 22 de novembre, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC obrirà la jornada del cap de setmana del 23 i 24 de novembre. El conjunt de Vila-real jugarà el primer dels dos partits que li corresponen aquest cap de setmana, degut a un anterior aplaçament. Així, avui el Cadet jugarà a les 18:30h al Pavelló Municipal La Bosca contra el CB Burriana.

Els dos equips del Vila-real BC que participen en la competició del Patronat Municipal d’Esports de Castelló jugaràn el dissabte 23 de novembre. L’Aleví Leonauto Vila-real BC ho farà contra el Mater Dei Amics del Bàsquet a les 9:00h al Ciutat de Castelló, mentre que el Prebenjamí A&A Podoactiva Vila-real BC jugarà contra el TAU Castelló B a les 12:45h al Pavelló Municipal gran Via.

El Benjamí A&A Podoactiva Vila-real BC viajarà a València per a jugar contra el Valencia Basket Naranja Femenino a les 10h a L’Alquería del Bàsquet. A les 11h, al Pavelló Bancaixa de Vila-real, l’Aleví Extincas Vila-real BC s’enfrontarà contra el EMB Godella A. A continuación, a les 13h, el Cadet F&H Fotness Vila-real BC jugarà el seu segon partit del cap de setmana contra el CB Benicarló. Per la tarda, a les 16:30h i també al Pavelló Bancaixa, el Cadet Young Stars Basket Vila-real BC s’enfrontarà al Carva UBF Torrent. Per altra banda, a partir de les 16h, el Júnior LAUDE BSV Vila-real BC jugarà contra CB Gil Comes Vinaròs al Pavelló Municipal de Vinaròs.

La jornada del diumenge 24 de novembre començarà amb el partit de l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real BC, que s’enfrontarà al CB L’Horta Godella A a partir de les 10h al Pavelló Bancaixa. A les 12h, també al Bancaixa, l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC jugarà contra el CB Benicarló. Per la tarda serà el torn dels dos conjunts Sèniors, que juguen a domicili. El Sènior ASUCER Vila-real BC ho farà a les 16h al Pavelló Jose Veral contra el Lej Oleo-Hidráulica Puerto Sagunto; i el Sènior Vila-real BC jugarà contra el NB Paterna A ILC Dental a les 19h al Pavelló Municipal de Paterna.

#SomVila 💪🏀🧡💙