Cap de setmana intens per a les nostres

Nova jornada per als nostres equips que jugaran a domicili, a excepció del Sènior Facsa,  i amb doble jornada per alguns degut a partits ajornats pel Covid.

El Júnior F&H Fitness obri la jornada en divendres visitant el NB Alboraia, en un partit ajornat en el que les nostres xiques voldràn recuperar el camí de la victòria i les bones sensacions.

El dissabte es presenta amb quatre partits molt interessants per a les nostres. L’Escola serà la més matinera amb doble partit a les 9h a la Ciudad Deportiva de Castelló, tant el Prebenjamí Laude BSV com l’Aleví Blau Laude BSV s’enfronten a l’AB Almassora. A continuació, a les 11h, el Cadet Blau intentarà mantindre la condició d’invicte a la categoría davant el CB Castellón al Ciutat i només un poc més tard, a les 12h, l’Infantil Leonauto viatjarà fins Morella en el desplaçament més llarg de la fase per enfrontar-se al lider de la competició

El dissabte a les 18.30h, el Sènior Prades & Miralles visita al favorit de la competició, un CB Castellón que encara no coneix la derrota en aquesta temporada.

Diumenge matí, el Cadet Blau visitarà la pista del Ciutat per jugar davant el CB Castellón i continuar amb les bones sensacions d’aquest inici de segona fase.

Per la vesprada, el Júnior tornarà a eixir a pista en la revantxa de la Copa Preferent davant el CB Quart-Manises i intentar emportar-se el dos punts que hi han en joc.

Per finalitzar, el Sènior Facsa tancarà la a jornada a les 19h amb l’únic partit al Bancaixa. El rival serà El Pilar de València, en un partit que s’espera molt difícil a la vegada que atractiu.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló