Comença la competició, comença el bàsquet al Bancaixa!

Cap de setmana d’estrenes en partits oficials per als nostres equips de cistella gran, que obriran la temporada com a locals davant la nostra afició i amb molta il·lusió de continuar aprenent com els últims anys.

L’únic equip que va debutar el cap de setmana passat va ser el Cadet Inverca, on va realitzar un molt bon partit. El dissabte a les 11.00 h tindran una nova oportunitat de continuar creixen, aquesta vegada davant tot un Valencia Basket. A continuació, a les 13.00 h, el Cadet Vila-real BC rebrà al Bàsquet Morella, un clàssic al bàsquet de la provincia, que segur farà que les nostres treballen de valent.

Dissabte vesprada, el Júnior F&H Fitness repetirà a les 18.30 h davant el CB Castelló l’últim partit de preparació que va disputar i intentarà sumar una victòria al seu caseller. Quasi a la mateixa hora, a les 19.00 h, el Sènior Jomarga retornarà la visita al CB Castelló per jugar al Ciutat davant un dels favorits, a priori, del grup.

En la jornada de diumenge, els dos infantils ompliran el Bancaixa per demostrar el treball de pretemporada. L’Infantil Leonauto obrirà a les 10.00 h davant el CB Vall d’Uixó i l’Infantil Extincas tancarà el matí amb el CB Castellón.

Per finalitzar, el nostre primer equip encetarà la seua quarta temporada a Nacional enfrontant-se al NB Alboraia el diumenge a les 19.00 h.

Us esperem!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló