Continua la lluita dels nostres equips!

Nova oportunitat per veure a la majoria dels nostres equips en acció com a locals una jornada més, en una nova demostració de treball i passió pel bàsquet.

Les menudes del club obriran la jornada matinal del club. El Benjamí Mantefont rebrà el CB La Vall d’Uixó a primera hora i el Prebenjamí Mantefont repetirà l’escenari del cap de setmana passat, aquesta vegada davant el Taronja Basket Nules. Ambdós volen demostrar la dedicació i l’esforç en el treball realitzat durant la setmana.

El matí continuarà a les 13.00h al Bancaixa amb un partit que s’espera molt igualat, el del Cadet Vila-real BC davant el Valencia Basket, on les nostres lluitaran per traure el millor en tots els aspectes.

El Cadet Inverca tancarà els partits del dissabte amb un derbi que decidirà l’equip que lidera la competició. Les nostres defenen l’average del partit d’anada i tractaran d’emportar-se la victòria com a locals a les 16.30h.

El diumenge ens desplaçarem durant el matí al Zona Nord per disputar els nostres partits. L’Infantil Leonauto rebrà al CB Castellón, líder de la competició, al que tractaran de ficar la màxima pressió a les 9.00h. El Júnior F&H Fitness viatjarà fins a València a les 10.00h per continuar millorant com a equip i sumar una victòria que les posicione com a aspirants al títol. El Cadet Taronja rep al CB Benicarló a les 11.00h amb l’objectiu de millorar les seues habilitats tècniques i tàctiques. I per finalitzar el matí, l’Infantil Extincas amb una dinàmica molt positiva lluitarà davant el CB Atlético Godella a les 13.00h.

Els dos nostres Sèniors tancaran el diumenge al Bancaixa amb dos grans partits. A les 17.00h, el Sènior Jomarga tindrà un derbi amb el CB Castellón i a les 19.00h, el Sènior Nacional rebrà al SD El Pilar.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló