Continuem sumant!

Altre cap de setmana frenètic amb molts partits per als nostres equips, que segueixen treballant de valent per millorar i aconseguir objectius.

El dissabte matí estarà ple de partits, començant pels dos més matiners que seran a les 9.00h per a l’Aleví Sé Tú Clínica visitant Grapa enfrontant-se al NBF Castelló i el Cadet VRBC Taronja que es desplaçarà fins la Vall d’Uixó per al seu tercer partit de la temporada. L’Infantil Leonauto tractarà d’inaugurar el caseller de victòries davant el CD Loreto a les 10.45h a València i, per últim, l’Infantil Extincas visitarà el Palau d’Esports d’Alboraia a les 12.30h en el seu segon partit de la setmana.

El diumenge l’obrirà l’Aleví Vila-real BC amb el seu partit a les 9.00h contra la Vall d’Uixó en el que serà el seu tercer enfrontament de la temporada. A les 10.00h, el Cadet Inverca jugarà en un pista mítica com es la del CD Jesuitas per seguir al front de la classificació. A continuació, el Cadet Vila-real BC viatjarà fins el Camp de Morvedre a les 12.00h i continuar amb la bona dinàmica de la segona fase.

Per finalitzar la jornada podrem gaudir de dos partits a les 19.00h, el Sènior Jomarga tindrà una nova oportunitat de transformar el seu bon paper dels últims partits en victòria i el Júnior F&H Fitness serà l’únic en disputar partit al Bancaixa, aquesta vegada davant el CPF Puerto de Sagunto.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló