Debuta l’Aleví Laude BSV i arribem a l’equador en cistella gran

Cap de setmana especial amb el debut en competició oficial del nostre Aleví Laude BSV i el final de la primera volta per a la majoria d’equips de cistella gran.

El Benjamí Laude BSV obri la jornada amb la seua visita a València a les 9h per competir davant El Pilar, un dels equips forts de la competició. Només un poc més tard, a les 10.30h, l’Aleví Laude BSV tindrà el seu primer partit del cap de setmana a la Bosca davant el CB Burriana, i just després, a les 12.30h, el Cadet Taronja saltarà a la mateixa pista per enfrontar-se a les locals en un partit que de segur, serà molt interessant.

El Sènior Prades&Miralles serà l’únic equip que es vestirà de curt el dissabte vesprada, en un partit d’alta tensió entre els dos primers classificats de la competició i invictes fins el moment. El Ciutat serà la pista on el nostre Sènior lluitarà per la victòria davant el CB Castellón.

El diumenge de matí tindrem l’oportunitat de gaudir de tres partits, a les 12.00h el Cadet Blau treballarà de valent per sumar una victòria al Ciutat i l’Aleví Laude BSV tindrà una nova ocasió d’aprendre davant el CB Benicarló en el seu segon partit del cap de setmana. L’Infantil Extincas viatjarà a les 12.30h fins l’Eliana per començar la segona volta de la seua lliga i consolidar l’average aconseguit a la primera jornada.

L’últim partit de la jornada serà per a l’Infantil Leonauto que tancarà amb un tercer derbi davant el CB Castellón a les 18.30h al Gran Via en un partit en el que les nostres volem continuar demostrant la seua progressió.

Molta sort!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló