Debut del Prebenjamí en competició!

Aquesta jornada els nostres equips jugaran fins a deu partits a domicili. Només descansa l’Infantil Leonauto que ha hagut d’aplaçar el seu compromís i com a nota destacada, el Prebenjamí s’estrena en lliga.

El dissabte matí, l’Aleví Sé Tú Clínica serà el primer en eixir a pista a les 11.00h, i ho farà davant el segon classificat, un Bàsquet Morella que lluitarà per llevar-nos la condició d’invictes. El següent partit serà l’estrena del equip més jove del club, el Prebenjamí debutarà a les 12.45h davant el CB Almassora al Ciudad Deportiva de Castelló.

A les 13.00h, dos dels nostres equips defendran la nostra samarreta. L’Infantil Vila-real BC visitarà el Camp de Morvedre i el Benjamí Mantefont farà lo propi davant el Estudiantes Museros.

L’únic partit que es jugarà dissabte de vesprada serà el del Sènior Nacional a les 17.00h, que tindrà un llarg desplaçament fins Pedreguer, en el seu debut a domicili.

En diumenge, el Júnior Inverca visitarà València a les 10.00h per sumar una victòria més davant l’ultim classificat, el CD Jesuitas. A la mateixa hora, el Cadet Vila-real BC tindrà derbi davant el CB Castelló on tractarà de continuar sumant en positiu i el Benjamí Mantefont visitarà els Ports per tancar la primera volta.

El Cadet Extincas torna a la competició davant el CB Horta Godella a les 11.00h, les nostres que recuperen jugadores lesionades, tractaran de sumar la primera victòria.

L’Aleví F&H Fitness serà el tercer equip en eixir a la pista del Jaume I de Morella aquest cap de setmana, i tancarà els partits del diumenge matí a les 12.00h.

Finalment, el Sènior Jomarga lluitarà per la seua imbatibilitat en el seu desplaçament a Massalfassar. Les jugadores de Guillermo Prats, amb una dinàmica ascendent en la primera part de la temporada, jugaran a les 18.00h al Poliesportiu Municipal.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló