Dissenya la nova equipació del Vila-real BC!

Al Vila-real Bàsquet Club ens agradaria canviar el disseny de les samarretes de joc per a la següent temporada i, per això, ens agradaria fer-vos partíceps d’aquesta iniciativa.

Des del club som conscients que l’actual situació que vivim pot ser difícil, però considerem molt important que es segueixen les pautes donades per les autoritats i siguem conscients de la importància del #JoEmQuedoACasa. Per això, us llancem aquesta iniciativa.

Fins al 30 d’abril tota la gent vinculada al Vila-real BC podeu participar. Ens agradaria que ens aportàreu idees per a que a posteriori puguem fer el nou disseny de les samarretes.

Les normes a seguir són molt fàcils:
-Descarregueu la plantilla que us adjuntem en aquesta notícia. Podeu descarregar el PDF o la mateixa imatge que teniu sota l’informació. Si no disposeu d’una impressora a casa, podeu copiar el dibuix de la samarreta a mà perquè les més petites i els més petits igual puguin participar-hi.
-Pinteu l’equipació com més us agradi i amb el mètode que vulgueu (llapis de fusta, aquarel·les, dissenys a ordinador …). El més IMPORTANT és que els colors predominants han de ser el TARONJA (sent aquest el més destacat) i el BLAU.
-Un cop dissenyat, podeu escanejar el dibuix o fer-li una fotografia amb el mòbil i pujar-lo a xarxes socials. Es pot pujar a Twitter, Facebook i Instagram (òbviament els pares de les més petites, els poden pujar sense cap tipus de problema). Des del Vila-real BC estarem atents a tots els vostres dissenys. El més important és que quan pugeu el disseny, en el text de la publicació feu servir el hashatg #EquipatgeVRBC

Estem segurs que aneu a ser molt creatius i tenim moltes ganes de veure els resultats. Finalment, volem destacar que a el disseny definitiu se li afegirà l’escut del Vila-real BC, així com els escuts dels patrocinadors (com Villarreal CF o SME).

#SomVila 💪🏀🧡💙