Doble Jornada per a molts del nostres equips

La jornada d’aquest cap de setmana comença abans del compte! Avui a les 21h podrem gaudir del partit del Sènior Facsa que rep la visita del UBF Torrent en partit ajornat.

Dissabte haurem de matinar per a veure a les 9h els partits del Benjamí Laude BSV enfront El Pilar i l’Aleví Laude BSV enfront el CB Burriana al Bancaixa.

Per als equips Prebenjamí Laude BSV i Aleví Laude BSV ens desplaçarem fins el Pavelló Municipal Ciudad Deportiva a Castelló. Les més menudes jugaran contra el CB Castellón a les 10’15h i les alevins a les 11’30h contra el CB Torreblanca.

Tornant al Bancaixa, el Cadet Taronja disputarà el seu partit amb el CB Segorbe a les 11h i per finalitzar els partits del dissabte a casa, l’Infantil Leonauto jugarà el seu primer partit de la doble jornada que te aquest cap de setmana davant el CB Segorbe.

El Júnior F&H Fitness acabarà amb els partits del dissabte a les 16h visitant la pista de Godella en un partit avançat de la segona volta.

El diumenge tots els equips rebran als seus contrincants al Bancaixa. Per començar, el Cadet Blau obrirà la competició del diumenge enfront el Taronja Basket Nules a les 9h. L’Infantil Extincas seguirà a les 11h en el derbi comarcal contra el CB Castellón. L’Infantil Leonauto jugarà el seu segon partit a les 13h amb el NB Alboraia.

Per la vesprada, el Júnior F&H Fitness acabarà amb la seua doble jornada d’aquest cap de setmana rebent al Sagrado Corazón  les 17h en un partit que s’espera de gran dificultat fins el final.

Com és habitual, el Sènior Facsa tancarà els partits del cap de setmana a les 19h contra el CBF Puerto Sagunto.

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló