Doble jornada per al Júnior i el Sènior

La jornada del dissabte 25 de gener la obrirà al Prebenjamí A&A Podoactiva Vila-real BC que jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló Azul al Pavelló Ciudad Deportiva a les 9:00h. Al mateix pavelló, a partir de les 11:30h, l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón Verde. A les 10:45h, l’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà contra el UBF Torrent al Pavelló El Vedat. A les 11:00h, l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC s’enfrontarà al Basket Marines al Pavelló Bancaixa. A partir de les 12:00h, el Cadet Young Stars Basket Vila-real BC jugarà contra el Valencia BC Naranja a L’Alquería del Bàsquet. A les 12:30h jugaran tant el Benjamí A&A Podoactiva Vila-real BC com l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real BC. El primer equip ho farà contra el Nou Basquet Paterna al Col·legi La Salle i el segon equip ho farà contra el CB Burriana al Pavelló La Bosca.

A la tarda, el Sènior ASUCER Vila-real BC s’enfrontarà al CB Burriana a les 18:30h al Pavelló Bancaixa. Per altra banda, al Pavelló Municipal Zona Nord jugaràn el Sènior Vila-real BC contra El Pilar Azul (18:45h) i el Júnior LAUDE BSV Vila-real BC contra el CB Castellón (20:30h).

El diumenge 26 de gener, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC jugarà a domicili contra el Picken Claret a les 9:00h al Pavelló Municipal de Benimaclet. Una hora després, a les 10:00h, l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló Blanco al Pavelló Grapa. A la tarda tornaran a jugar tant el Júnior com el Sènior A. Les primeres s’enfrontaran al CBF Morella a les 17:00h i les segones jugaran també contra el CBF Morella a les 19:00h al Pavelló Bancaixa.

#SomVila 💪🏀🧡💙