El Bancaixa ens espera!

El Bancaixa s’ompli de partits aquest cap de setmana, especialment el dissabte, on les nostres jugadores disputaran fins a sis partits coincidint amb el Dia de Club. A més, el diumenge ens portarà dos partits per finalitzar la jornada.

El Benjamí Mantefont serà qui alce el teló el dissabte amb el seu partit de les 9.30h front el NBF Castelló. Seguidament, l’Aleví Vila-real BC rebrà al CBF Puerto de Sagunto a les 11.15h, rival conegut al al qui va enfrontar-se aquesta pretemporada. El Cadet Vila-real BC serà l’encarregat de tancar el dissabte matí amb el seu partit a les 13.00h davant les nostres veïnes del CB Burriana.

El dissabte per la vesprada tornarem a tindre el pavelló al complet. El Cadet Inverca eixirà a pista a les 16.30h davant el NBF Castelló després de la bona dinàmica mostrada les últimes setmanes. Seguidament, a les 18.30h, el Júnior F&H Fitness tractarà de desempatar a la classificació amb el seu rival, el Jovens L’Eliana. El Sènior Vila-real BC tancarà el marató de partits amb un duel que posarà la cirereta davant el CB Picken Claret a les 20.30h.

El diumenge, l’Infantil Extincas es jugarà el lideratge de la classificació a les 12.00h davant el CB Onda, , ja que ambdós equips són els únics equips que no coneixen la derrota al seu grup. El Sènior Jomarga visitarà la sempre complicada pista del CBF Puerto de Sagunto, en un partit on les nostres tindran que donar el màxim.

A per totes!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló