El minibàsquet a pista!

Les més xicotetes del club agafen el protagonisme aquest cap de setmana amb l’inici de les seues competicions. Només una setmana després que la majoria d’equips del club, les alevins i benjamins es vestiran de curt per defendre els nostres colors.

Fins a tres partits es disputaran el dissabte matí en Burriana. El primer equip en disputar partit serà l’Infantil Leonauto, que visitarà les nostres veïnes en el duel més matiner, a les 9.30h en la Bosca. Seguidament, a les 10.45h, l’Aleví Sé Tú Clínica debutarà en competició oficial al mateix pavelló en la repetició de l’últim partit preparatori fa dues setmanes. L’Infantil Extincas serà el tercer equip en jugar a la Bosca amb un derbi que segur farà les delícies dels espectadors.

El Cadet Inverca jugarà a les 12.45h la tercera jornada de Nivell 1 davant el CBF Puerto de Sagunt a domicili, en un partit d’alt voltatge on ambdós equips lluitaran per la primera victòria. Només 15 minuts més tard, el Benjamí Mantefont lluitarà al Ciutat davant el CB Castellón en el primer partit oficial per a la gran majoria de les nostres jugadores.

En la jornada de diumenge matí només tindrem un partit, l’Aleví Vila-real BC s’enfrontarà al CB Burriana i intentarà demostrar tot allò treballat a la pretemporada.

El Sènior Jomarga serà l’únic equip que jugarà al Bancaixa, i ho farà rebent a un dels favorits de la categoria a les 16.30h com és el CB Burriana. Les nostres hauran de treballar de valent per emportar-se la victòria.

El Cadet Vila-real BC viatjarà a la capital de l’Alt Palància per visitar la sempre complicada pista del CB Segorbe i tractar d’emportar-se el partit.

Per finalitzar el nostres partits, la jornada la tancarà el Sènior Vila-real BC amb la seua visita a Grapa aquest diumenge a les 19.00h

A per totes!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló