El Vila-real BC contra els equips de capital

Aquest dissabte jugarem contra equips de les capitals veïnes:  Castelló i València. Els dos primers dels encontres tindran lloc fora de casa. Serà a les 10:00h del matí quan el Cadet inicie la competició. L’equip d’Ana Prats ho farà al pavelló Grapa, davant el NBF Castelló. Els dos equips s’encontren amb igualtat de condicions dins de la classificació, amb 1 partit guanyat i 3 perduts. De segur que la lluita per a guanyar avantatge farà que el partit siga d’allò més emocionant.

L’Aleví A, que es troba a la darrera posició del rànquing, buscarà trencar la ratxa de partits perduts al Pavelló de la Malvarosa, front a un València invicte i que encapçala la classificació. Un gran repte per a les nostres jugadores que tindrà lloc a les 12:00h.

El dissabte el tancarà el Júnior A, que es troba empatat a punts amb els 2 primers de la classificació. L’encontre serà a casa, a les 20:30h, front al NBF Castelló. Una oportunitat per a viure el nostre bàsquet des de les grades del Pavelló Bancaixa. Ens veiem allí! #somiementaronja