Encontres fora de casa amb grans reptes

L’Aleví i l’Infantil Multiservicios Molinero seran els responsables d’obrir la jornada del dissabte fora de casa. Després de debutar la darrera setmana amb un marcador en contra, l’Aleví busca millorar sensacions davant El Pilar, que també ve de començar amb derrota. L’encontre tindrà lloc a El Pilar a les 12:30h. A la mateixa hora, les jugadores de Multiservicios Molinero tractaran de donar el millor d’elles en un derbi que les porta front al CB Burriana al Pavelló La Bosca.

L’Infantil Taronja tindrà que afrontar el desplaçament més llarg de tota la temporada davant un CB Benicarló que va lluitar per pujar de categoria en pre-temporada. L’encontre serà a les 18:00 h a Benicarló.

Fins a la ciutat veïna de Castelló es desplaçarà l’Infantil A per a jugar el segon derbi de la jornada. Un encontre que es preveu dur davant el NBF Castelló Blau i on jugarà amb moltes ganes, donat que una victòria posaria a l’equip  al capdavant de la competició. Tindrà lloc al Grapa a les 12:00 h del diumenge.