Infantil A, Aleví A i Restaurante El Vasco defensen el seu millor moment

Desprès de guanyar la darrera setmana al CB Benicarló, l’Infantil A comença la segona volta a la primera posició de la taula. I ho fa en solitari gràcies a guanyar els 4 partits disputats fins ara. Dissabte a les 10:00 h tractarà de mantindre la seua condició d’invicte davant el CBF Puerto al Pavelló del Port de Sagunt.

L’Aleví A va aconseguir la seua primera victòria al darrer partit i s’enfronta a la segona volta amb molt bones sensacions, d’evolució i progressió. Aquest dissabte a les 12:45h disputarà a Godella l’encontre amb el CB L’Horta Godella, que es manté segon a la classificació, i front al que tractarà de confirmar l’evolució de l’equip.

Encara que van mostrar un bon joc durant el passat partit, El Restaurante Molinero Vila-real BC va deixar la segona posició. Aquest dissabte tindrà l’oportunitat de defensar el seu lloc a la classificació al derbi davant el NBF Castelló. L’encontre tindrà lloc a les 16:30 h al Grapa, on l’equip vol deixar clar el bon moment en el que es troba.