Jornada a l’equador de la primera fase

La jornada d’aquest cap de setmana va començar ahir amb partit ajornat del Benjamí Vila-real BC davant el CB Burriana al Bancaixa i aquest dissabte es reprèn amb un matí ple de minibàsquet com a locals.

L’Aleví F&H Fitness serà el primer equip en eixir a pista, ho farà davant el CB Castellón a les 9.30h. Seguidament, a les 11.00h, l’Infantil Vila-real BC visitarà Grapa per tornar a la bona dinàmica i lluitar per aconseguir una victòria més.

El Benjamins tancaran el matí en els seus partits simultanis de les 11.15h al Bancaixa. El Benjamí Mantefont rep al CB La Vall d’Uixó i el Benjamí Vila-real BC ho farà davant el Guadalaviar.

El dissabte vesprada, serà el torn del Júnior Inverca a les 16.00h, que rep al CB Burriana en un derbi que segur farà treballar de valent a les nostres jugadores si volen sumar una nova victòria a la classificació.

El diumenge només tindrem dos partits, i ambdós seran a la vesprada i de categoria Senior. El Sènior Jomarga lluitarà per continuar invicte en competició a les 16.00h davant el Bàsquet Morverdre, i a les 18.00h, el Sènior Nacional tindrà derbi davant el NBF Castelló per tancar un gran cap de setmana.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló