Jornada amb 10 partits al Bancaixa!

En aquest final de setmana amb molta aigua, tots els nostres equips de competició disputaran els seus respectius partits a la nostra pista i davant la nostra afició.

El dissabte serà un dia complet amb el partits de l’Escola pel matí. Com és habitual, el Benjamí Mantefont obrirà a les 9.30h la jornada davant el CBF Puerto de Sagunto, en un partit més per augmentar l’experiència de les nostres a la competició. Després serà el torn de les alevins, que jugaran simultàniament a les pistes transversals. L’Aleví Vila-real BC s’enfrontarà al La Vall d’Uixó, i l’Aleví Sé Tú Clínica rebrà alNBF Castelló, ambdós partits decidiran la primera posició de la taula. A continuació, a les 13.00h, el Cadet Inverca començarà la segona volta d’autonòmic davant Fundació Valencia Basket.

El dissabte per la vesprada, Bancaixa acollirà fins a tres partits. La primera franja, la de les 16.30h, estarà ocupada pel Cadet Vila-real BC, que disputarà el seu partit davant el NBF Castelló. A les 18.30h, el Júnior lluitarà per emportar-se el seu partit davant el NB Paterna i lluitar per posicions altes de la classificació. Per finalitzar, tindrem la repetició del partit però en categoria Sènior Nacional, en un duel que definirà les posiciones de la taula amb la mirada ficada en la segona volta. El diumenge de matí serà el torn per a les infantils, que també repetiran duel contra el NBF Castelló en les dues franges, a les 10.00h l’Infantil Leonauto i a les 12.00h, l’Infantil Extincas. A més, els dos equips defendran el lideratge de la competició i intentaran continuar invictes a la primera volta.

El Sènior Jormarga tancarà el marató de partits el diumenge a les 17.00h, rebent al líder de la competició, el CB Burjassot. Les nostres, amb una dinàmica de treball molt bona en les últimes jornades, lluitaran per continuar sumant.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló