Jornada de competició del 21 al 23 de febrer

La jornada de bàsquet d’aquest cap de setmana començarà el divendres 21 de febrer. L’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà contra el SD Baloncesto Calasanz a partir de les 19:30h al Col·legi San José de Calasanz. Per la seua banda, el Sènior ASUCER Vila-real BC s’enfrontarà al Quimialquel Castellón CBC a les 20:45h al pavelló Ciutat de Castelló.

El dissabte 22 de febrer, a les 9:00h, l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló Azul al pavelló Bancaixa. A partir de les 11h, els dos equips alevins jugaràn al pavelló Bancaixa. L’Aleví Extincas Vila-real BC jugarà contra el Maristas Valencia i l’Aleví ASUCER Vila-real BC ho farà contra el Nou Bàsquet Femení Castelló Azul. A les 11:30h, el Prebenjamí A&A Podoactiva Vila-real BC s’enfrontarà al Alcora-Torreblanca en la Ciudad Deportiva. Per la seua part, el Benjamí A&A Podoactiva Vila-real BC viatja a València per a jugar contra el Valencia BC Azul a les 12:00h. A les 12:15h, l’Aleví Leonauto Vila-real BC s’enfrontarà al AB Almassora A a les 12:15h en Gran Via. A continuació, a partir de les 13h, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC jugarà contra el Safadi UBF Torrent al pavelló Bancaixa. L’últim partit del dia serà a les 18:30h, també al pavelló Bancaixa, i enfrontarà al Cadet Young Stars Basket Vila-real BC i al Carva UBF Torrent.

El diumenge 23 de febrer es jugaran dos partits. El primer, a les 17:00h, serà el del Júnior LAUDE BSV Vila-real BC contra el Jovens L’Eliana al pavelló Bancaixa. A continuació, a les 19:00h, el Sènior Vila-real BC jugarà contra el Valencia BC C.

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

#SomVila 💪🏀🧡💙