Jornada completa lluny del Bancaixa

Els nostres equips encaren una jornada amb la totalitat de partits fora de casa i amb acumulació d’enfrontaments en diumenge.

Dos dels nostres equips obrin els partits aquest divendres. El primer serà el Benjamí Mantefont, que continua sumant minuts a pista i inaugurarà els partits amb la seua visita al CB Burriana a les 17.45h. Seguidament, el Júnior FyH Fitness viatja fins Alboraia per intentar tornar a la senda de la victòria i assegurar les posicions intermèdies de la taula.

L’Infantil Leonauto serà l’encarregat d’obrir a les 9.00h la sessió del dissabte amb un matiner partit al Ciutat davant el CB Castellón. Les nostres, que encara no coneixen la derrota a la lliga, intentaran mantindre la condició d’invictes. Poc després, però en terres morellanes, l’Aleví Sé Tú Clínica tornarà a la competició a les 10.00h al desplaçament més llunyà marcat al calendari.

Fins a sis partits es jugaran en diumenge, començant per l’Infantil Extincas, que defensarà la seua primera posició a la lliga davant el Bàsquet Morverdre a les 10.00h. A continuació, dos partits llançaran el baló a l’aire a la mateixa hora, les 11.00h. L’Aleví Vila-real BC pujarà fins l’Alt Palància i el Cadet Inverca visitarà l’Horta Godella.

El Sènior Jomarga tancarà la jornada matinera del diumenge a Torrent a les 13.00h, amb la clara intenció de sumar en positiu i continuar lluitant a la seua exigent competició.

L’Alqueria del Basket acollirà el duel entre Valencia Basket i el Sènior Nacional el diumenge per la vesprada. La gran instal·lació de la capital del Túria acollirà un gran partit entre els dos equips a les 18.00h.

Per finalitzar, el Cadet Vila-real BC de Guillermo Prats, es desplaçarà a la complicada pista del CBF Puerto de Sagunto per tractar de tornar a la bona dinàmica i ser més consistents.

A per totes!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló