Jornada de competició del 18 i 19 de gener

El dissabte 18 de gener, el Prebenjamí A&A Podoactiva Vila-real BC jugarà contra el Alcora-Torreblanca a les 11:30h en el Pavelló Ciudad Deportiva de Castelló. A les 9h del matí jugaran tant el Benjamí A&A Podoactiva Vila-real BC com l’Aleví Extincas Vila-real BC al Pavelló Bancaixa. Les més menudes s’enfrontaran al Picken Claret Rojo i les segones al CBC Manises. La jornada al Pavelló Bancaixa continuarà a les 11h com l’Aleví ASUCER Vila-real BC, que s’enfrontarà al Cafetería Kiosko CB Burriana i a continuació, a les 13h, l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real jugarà contra el CB Castellón.

A la tarda, el Cadet Young Stars Basket Vila-real BC jugarà al Pavelló Bancaixa contra el MA Picken Azul (16:30h) i el Sènior ASUCER Vila-real BC jugarà a domicili contra El Cortijo Andaluz Puerto Sagunto (18:30h).

El diumenge 19 de gener, 2 dels nostres equips jugaran a domicili contra el CBF Puerto Sagunto. A les 17, jugarà el Júnior LAUDE BSV Vila-real BC i a les 19h serà el torn del Sènior ASUCER Vila-real BC. Per la seua banda, el Cadet F&H Fitness Vila-real BC també jugarà contra el CBF Puerto Sagunto, però ho farà com a local, a les 17h, al Pavelló Bancaixa.

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

#SomVila 💪🏀🧡💙