Jornada de competició del 18 al 20 de desembre

La jornada d’aquesta setmana comença avui amb dos partits de l’escola. A més, és l’última jornada de l’any per a molts dels nostres equips, tot i que el pròxim cap de setmana alguns equips recuperaran partits que es van ajornar.

Avui, divendres 18 de desembre, els dos equips juguen a les 18h. El Benjamí Laude BSV Vila-real BC ho farà a Grapa contra el Nou Bàsquet Femení Castelló i l’Aleví Leonauto Vila-real BC jugarà contra el CB Burriana al pavelló La Bosca.

El dissabte 19, el primer partir serà a les 9:30h entre l’Aleví Extincas Vila-real BC i el Valencia Basket a L’Alquería del Bàsquet. A les 10:45h, el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el Taronja Basket Nules al pavelló de Nules. L’últim partit del dia serà a les 13h entre l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC i el Nou Bàsquet Femení Castelló al pavelló Bancaixa.

El diumenge 20, el Benjamí Laude BSV Vila-real BC jugarà contra El Pilar en el col·legi El Pilar (10h). A les 10:30h es jugara al pavelló La Bosca el partit que enfrontarà a l’Infantil Vila-real BC i el CB Burriana. A continuació, també a Borriana i contra el CB Burriana, jugará el Cadet Covalca Vila-real BC (12:30h). L’últim partit serà el de l’Infantil Young Stars Basket Vila-real BC, que jugarà a les 17h contra el CB Castellón al pavelló Bancaixa per tancar la jornada.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló