Jornada intensa com a locals!

El Bancaixa tornarà a acollir tots els partits que es disputen aquest cap de setmana i obrirà la segona volta per als equips de l’Escola.

El Benjamí Mantefont obrirà la jornada a les 9.30h amb la visita del CB Castellón en un partit en que les nostres hauran de treballar de valent. A continuació, els dos nostres alevins, Vila-real BC i Sé Tú Clínica, jugaran simultàniament i ho faran ambdós davant el CB Burriana a les 11.15h. Per tancar el dissabte de matí, el Cadet Vila-real BC tractarà de superar al CB Segorbe a les 13.00h i el dissabte a la vesprada tornem a ficar el cartell de complet amb tres partits consecutius.

L’Infantil Extincas disputarà el seu partit a les 16.30h davant el CB Burriana, en un partit que segur traurà el millor de les nostres. Seguidament, el Júnior F&H Fitness jugarà el seu segon partit de la setmana enfrontant-se al NBF Castelló a les 18.30h, i el Sènior Nacional repetirà duel a les 20.30h per sumar la segona victòria consecutiva.

Dos partits tancaran la jornada el diumenge de matí. El primer d’ells serà a les 10.00h de l’Infantil Leonauto amb el quart derbi de la setmana davant el CB Burriana i el segon, serà un partit molt disputat del Cadet Inverca en front el CBF Puerto de Sagunto a les 12.00h

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló