La competició comença demà al Pavelló Bancaixa

Aquesta setmana el basquet comença en dijous a les 18:45 h. Serà el Multiservicios Molinero Vila-real B.C. el encarregat d’obrir la competició d’aquesta setmana front al NBF Castelló Celeste. Una oportunitat de consolidar a casa la progressió que està demostrant en les últimes jornades.

El dissabte seguiran els partits a casa amb l’Aleví A, que tracta de retrobar-se amb bones sensacions davant durs rivals, com es el Picken Claret, al que s’enfrontarà a les 10:30 h. L’ànim i l’esperit de lluita de les nostres jugadores aplega fins les grades del Pavelló Bancaixa, des d’on farem arribar aquest cap de setmana el nostre recolzament.

El Cadet, al igual que el Júnior, no té competició oficial aquesta setmana. Però eixa no es raó suficient per a parar a les nostres jugadores. L’equip dirigit per Ana Prats disputarà un amistós davant el CB Valls (Catalunya), que actualment es troba a càrrec de Mercedes Vilar, entrenadora del Vila-real B.C. en darreres temporades. Un partit que serveix per a unir llaços entre jugadores d’altres competicions i que tindrà lloc el dissabte a les 11:30 h al Pavelló de la UJI. #somiementaronja