La competició encara la segona volta

Cap de setmana de debut per al Prebenjamí Mantefont i segona volta per a la resta d’equips desprès de superar l’equador de la primera fase. Les nostres encaren la segona part de la lliga amb els objectius oberts i amb moltes ganes d’assolir-los.

La setmana de partits la va començar l’Aleví Sé Tú Clínica avançant el seu partit a dimecres davant el CB Castelló. Les nostres van eixir amb una victòria i amb molts aspectes per a continuar treballant. L’Infantil Extincas també jugarà abans del cap de setmana, i ho fa en divendres davant el mateix contricant, el CB Castelló.

El dissabte a primera hora arribarà l’estrena més esperada de la temporada, la del Prebenjamí Mantefont. Les més peques del club tindran el seu debut oficial i faran les delícies de tots nosaltres a les 9.00h a la Ciutat Esportiva de Castelló. El Cadet Inverca serà l’altre equip que eixirà a pista el dissabte, i ho farà a les 12.00 h davant el líder de la competició, Valencia Basket.

El diumenge matí ens traslladarem fins a La Vall, amb doble partit per a les nostres. A les 11.00, l’Infantil Leonauto tractarà de continuar invicte a la competició i a les 13.00h, el Benjamí Mantefont voldrà tornar a demostrar les bones sensacions de les últimes setmanes.

Per la vesprada, el Cadet Vila-real BC visitarà a les 18.00h terres morellanes per un dels partits més difícils de la primera fase davant el primer classificat. Per a finalitzar, els nostres dos Sèniors compartiran horari, el de les 19.00h. El Sènior Jomarga rebrà al CB Castelló amb un bonic duel a la mitja part de la classificació, i el Sènior Nacional visitarà Alboraia per intentar emportar-se una victòria que li donaria oxigen.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló