La segona volta de la competició arriba al Bancaixa!

Nova oportunitat per a les nostres amb el suport de la nostra graderia.

Una altra jornada que comença en divendres amb dos partits, el Cadet Extincas recupera un partit davant el Picken Claret al Bancaixa i l’Infantil Leonauto es desplaça fins Benicarló a les 20.00h.

L’equip més matiner del dissabte al matí serà el Prebenjamí Vila-real BC que a les 9.00h eixirà a pista davant el NBF Castelló a la Ciudad Deportiva. Seguidament, l’Aleví FyH Fitness rebrà a l’AB Almassora en el primer partit del cap de setmana a Bancaixa. A les 11.15h tindrem dos partits simultanis, el Benjamin Mantenfont rebrà el CB Puerto Sagunto i el Benjamí Vila-real BC al CB Burriana.

El Cadet Extincas tindrà el dissabte a les 13.00h el seu segon partit d’aquest cap de setmana, aquesta vegada davant el primer classificat, el Valencia Basket.

El diumenge matí, Bancaixa acollirà dos partits més. El Cadet Vila-real BC rebrà el CB Burriana a les 11.00h i l’Infantil Leonauto jugarà el seu segon partit també contra les nostres veïnes.

Per finalitzar, el Sènior Jomarga tancarà els nostres partits davant l’Alcora BC a les 16.00h amb l’oportunitat de continuar invictes.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló