Nous encreuaments per als nostres equips!

La setmana passada ens va portar la classificació per a la següent eliminatòria dels equips que continuen lluitant en competició oficial. Aquest cap de setmana, podrem gaudir de tres partits d’anada de semifinals i un de quarts.

El primer equip en eixir a pista serà l’AlevÍ Sé Tú Clínica, que rebrà al EB Llíria en el partit de quarts de final. Podrem gaudir d’ell aquest dissabte a les 11.15h al Bancaixa.

El Prebenjamí Mantefont segueix en la seua molt bona dinàmica i tornarà a ficar-se la samarreta taronja per disputar el seu partit davant l’Alcora BC a les 12.45h en el Ciudad Deportiva de Castelló.

A continuació, el Cadet Inverca rebrà al Bancaixa a un dur rival com és el Fundación Lucentum, primer classificat d’Alacant. Les nostres tractaran d’aconseguir un bon resultat al primer partit de semis aquest dissabte a les 13.00h al Bancaixa.

La jornada de dissabte es tancarà amb el Júnior F&H Fitness a les 20.30h al Bancaixa. Les nostres hauran de treballar de valent davant el CB Ilicitano per tindre les opcions intactes per al partit de tornada.

Finalment, l’Infantil Extincas serà l’únic equip que jugarà a domicili. Les nostres visitaran la difícil pista del SD El Pilar en el partit d’anada aquest diumenge a les 19.00h.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló