Nova oportunitat lluny del Bancaixa!

Nova intensa i disputada jornada a domicili per als equips de cistella gran i retorn de les més xicotetes a pista per continuar gaudint i aprenent!

El dissabte acollirà la majoria de partits del club, començant pel PreBenjamí Mantefont serà l’equip més matiner disputant el seu primer partit de l’any davant el CB Castellón a les 9h al Ciutat. A les 11.15h, el Cadet Inverca visitarà Grapa per enfrontar-se al NBF Castelló i desempatar en la taula classificatòria, i a les 12.00h,  el Cadet Taronja tancarà el matí amb el seu desplaçament a Benicarló en el seu segon partit de la temporada.

A la vesprada podrem gaudir de tres partits més del nostres equips, des del Cadet Vila-real BC que visita l’Alqueria a les 17.00h fins al dos Sèniors. El Sènior Jomarga jugarà el seu primer partit de la segona fase davant el CB Castelló al Ciutat a les 18.30h i el Sènior Nacional tractarà de sumar la segona victòria consecutiva davant El Pilar a les 20.30h.

Els dos infantils seràn els protagonistes del diumenge, amb l’Infantil Extincas viatjant fins Godella en el seu primer partit després de l’aturada dels Nadal  davant el Atlético Godella a les 13.00h i el derbi de l’Infantil Leonauto amb el CB Castellón a les 17.00h a Gran Via per intentar refer-se de la derrota de diumenge passat.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló