Nova oportunitat per als nostres equips!

Nova oportunitat per als nostres equips de demostrar el treball realitzat i de gaudir en una nova jornada repleta de partits, que comencen aquest divendres amb un partit d’alt voltatge.

El Sènior Jomarga recuperarà hui a les 20.30h el partit de la setmana passada davant el CB Burriana, en un duel que decidirà les posicions de mitja taula i on les nostres hauran de traure la seua millor versió.

L’Escola i el Cadet Nivell 1 seran els protagonistes el dissabte matí jugant el seus partits. El Cadet Inverca visitarà Grapa a les 10.00h per intentar sumar una victòria més al seu caseller i just després, a les 10.15h, el Prebenjamí Mantefont disputarà el seu partit davant l’Alcora BC al Ciudad Deportiva. El Benjamí Mantefont relevarà el Cadet a Grapa per enfrontar-se al NBF Castelló a les 12.00h i l’Aleví Sé Tú Clínica viatjarà fins el Baix Maestrat per continuar a la part alta de la classificació.

El dissabte per la vesprada serà el torn per al Júnior F&H Fitness, que es desplaça fins a l’Eliana a les 16.30h per a ficar punt i a part al quàdruple empat i a les 19.30h, el Sènior Nacional tractarà de sumar la tercera victòria consecutiva davant les xiques de Benimaclet.

El Cadet VRBC tindrà l’oportunitat de revenja el diumenge a les 10.30h a la Bosca davant el CB Burriana, que es va emportar un igualat partit d’anada al Bancaixa.

Per finalitzar la jornada, tindrem doble partit el diumenge a les 19.00h. L’Infantil Extincas tindrà que refermar el seu liderat a Onda i el Sènior Jomarga doblegarà el seus esforços per disputar el seu segon partit del cap de setmana davant el CBF Puerto de Sagunto al Bancaixa

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló