Nova oportunitat per sumar a domicili

Jornada a domicili amb multitud de partits per als nostres equips, però amb un realment especial, ja que el Prebenjamí tindrà el seu primer partit com a equip i la majoria de les jugadores s’estrenaran amb l’equipatge taronja.

Hui divendres, el Cadet Taronja visitarà al NBF Castellò per tal d’imposar-se a l’únic equip invicte de la categoría. Les nostres que tindran doble partit aquest cap de setmana, tindran que treballar de valent per emportar-se la victòria i poder sumar dos punts més a la classificació.

El dissabte tindrem el partit de la jornada amb el debut del Prebenjamí Laude BSV davant el Taronka Basket Nules, en un partit que independentment del resultat serà un partit per emmarcar. A la mateixa hora, el Benjamí Laude BSV saltarà a la pista de Grapa per enfrontar-se al NBF Castelló en el segon derbi de la jornada per a les nostres. Només un poquet més tard, a les 10.00h, la Bosca acollirà el partit de l’Infantil Leonauto davant el CB Burriana i a les 11.00h, el Cadet Blau arreplegarà el relleu del Benjamí Laude BSV a Grapa.

El dissabte a les 17.00h, el Júnior F&H Fitness lluitarà per continuar invicte i al capdavant de la classificació al tercer partit que es disputarà a Grapa davant el NBF Castelló.

En diumenge de matí, el Cadet Taronja disputarà el segon partit del cap de setmana davant el CB Castellón en partit avançat a les 10.00 al Bancaixa, i el Sènior Prades&Miralles viatjarà fins Benicarló per intentar retrobar-se amb la victòria i les bones sensacions de la primera volta.

Per finalitzar els partits, el Sènior Facsa visita a les 18.30h una de les pistes més complicades de la temporada, l’Alquería del Basket.

A per totes, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló