Onze partits per gaudir de les nostres!

Jornada amb onze partits per a les nostres, tots ells a casa, on només els benjamins descansen.

La setmana va començar amb la victòria del Sènior Jomarga davant l’AB Almassora en partit ajornat. Les de Guillermo Prats van tindre un partit igualat al que van haver de treballar a fons.

L’Escola torna a obrir el cap de setmana amb tres partits. L’Aleví F&H Fitness començarà amb un partit davant el NBF Castelló a les 9.30h. Seguidament, a les 11.15h, l’Aleví Sé Tú Clínica repetirà enfrontament davant l’equip castellonense i el Prebenjamí s’estrenarà a casa amb una exhibició davant el CB Castelló.

El Cadet Extincas tancarà el matí amb el primer partit del doble compromís que té al Bancaixa, serà davant l’NBF Castelló.

El dissabte vesprada hi hauran tres partits, a les 16.30h el Cadet Vila-real BC rebrà al NBF Castelló. Les nostres tornaran a la competició després de que el cap de setmana passat ajornaren el seu compromís.

El Sènior Nacional torna a canviar el seu horari habitual per rebre a El Pilar en un partit d’alt voltatge a les 18.00h al S. Mora.

A continuació, i tornant al Bancaixa, el Júnior Inverca tractarà de sumar dos punts a la classificació davant el CB Gil Comes Vinaroz.

El diumenge matí serà el torn dels Infantils. A les 11.00h, l’Infantil Vila-real BC tractarà de continuar invicte davant el CB Castellón, i a les 13.00h, l’Infantil Leonauto intentarà el mateix davant el NBF Castelló.

Per finalitzar, el Cadet Extincas jugarà el seu segon partit el diumenge a les 20.00h, aquesta vegada davant un CB l’Horta Godella que ficarà les coses prou difícils.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló