Partits a domicili per al Vila-real BC

Jornada repleta de partits per al nostre club, tots ells fora de casa i la majoria davant els veÏns de Castelló.

L’Aleví Sé Tú Clínica tindrà doble compromís el cap de setmana. El primer d’ells serà aquest divendres davant les nostres veïnes del CB Castellón en partit ajornat del cap de setmana passat.

El dissabte es disputaran fins a sis partits i, tots ells, al matí. El primer serà l’Infantil Leonauto que a les 9.00h tractarà d’aconseguir a Grapa la seua segona victòria consecutiva d’aquesta fase. A continuació, a les 10.15h, el Prebenjamí Vila-real BC jugarà el seu tercer partit de competició al Ciudad Deportiva, aquesta vegada davant el CB Castellón. A les 10.30h, ens traslladem fins la Bosca per continuar amb el Benjamí Vila-real BC, que s’enfronta a l’únic equip que, fins ara, li ha derrotat.

A les 11.00h hi haurà compromís simultani per a les nostres, l’Aleví Sé Tú Clínica jugarà el seu segon partit de la jornada davant el NBF Castelló i l’Infantil Vila-real BC tractarà de tornar a la dinàmica de la victòria davant el CB Castellón al Ciutat.

Tancarem el dissabte amb l’últim partit de minibàsquet del cap de setmana, el de l’Aleví F&H Fitness a Grapa a les 13.00h, on les nostres donaran el màxim per continuar aprenent.

El diumenge matí tornarem a Grapa per disputar dos partits cadets davant el NBF Castelló. El Cadet Extincas eixirà primer a pista, a les 11.00h, i el Cadet Vila-real BC el seguirà a les 13.00h.

Per finalitzar, la vesprada del diumenge la completaran els equips FBCV. A les 17.00h, el Júnior Inverca viatjarà fins Vinaròs i el Sènior Jomarga ho farà fins Massamagrell. Ambdós tractaran de sumar una nova victòria després de les derrotes de l’última jornada. El Sènior Nacional tancarà la jornada amb la tornada a competició després dels descans de la setmana passada, i ho farà a Paterna a les 19.00h per lluitar pels primers llocs de la classificació.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló