Partits claus per al nostres equips!

Arribem a l’equador de la primera volta de la segona fase amb una jornada al complet pels nostres equips fora del Bancaixa.

L’Aleví Vila-real BC serà el primer en vestir-se de curt per enfrontar-se al NBF Castelló a Grapa a les 9.00h. Justament després, a les 9.15h, el Benjamí Mantefont eixirà a la pista del Jose Veral per batallar davant el CBF Puerto de Sagunt en un dels partits de la jornada. La franja de les 10.30h la compartiran el Cadet Taronja en la seua visita als veïns de l’AB Almassora i l’Aleví Sé Tú Clínica, que es desplaça fins Sagunt per continuar creixent davant el Bàsquet Morvedre.

El Prebenjamí Mantefont tindrà un nou partit que farà les delícies dels espectadors, aquesta vegada davant del Taronja Basket Nules a les 12.45h al Ciutat Esportiva de Castelló. A la mateixa hora, però al Jose Veral, l’Infantil Leonauto tractarà d’imposar-se a un fort CBF Puerto de Sagunto. L’Infantil Extincas serà l’encarregat de tancar el partits del matí amb un expectant partit davant l’Horta Godella a les 13.00h per refermar la primera posició.

L’únic partit que tindrem el dissabte per la vesprada serà el del Sènior Jomarga, que visitarà la sempre complicada pista de Grapa a les 19.00h.

El diumenge matí, a les 11.00h, el Cadet Inverca voldrà continuar líder de la classificació i haurà de treballar de valent davant el Sagrado Corazón.

Per finalitzar, tornarem a tindre dos partits simultanis, és a dir, jugarem a la mateixa hora i al mateix lloc. El Júnior F&H Fitness i el Sènior Nacional tancaran la jornada visitant el NB Alboraia a les 19.00h.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló