Partits d’alt voltatge per als equips de cistella gran amb dos partits per a alguns d’ells!

Jornada atípica per als nostres equips, ja que cap dels de l’Escola de Bàsquet BSV School disputa partit i els de cistella gran acaparen les mirades.

El Sènior Facsa dona inici avui a la jornada amb la seua visita a L’Eliana per recuperar l’últim partit ajornat de la primera volta.

Per al dissabte, l’Infantil Extincas i l’Infantil Leonauto obrin la jornada amb partit a les 9.30 h i 12:00 h respectivament, en dos partits de molta intensitat i que hauran de lliutar en tot moment.

El Sènior Prades i Miralles avança el seu horari habitual mitja hora en el seu primer enfrontament del cap de setmana davant el CB Benicarló a les 16.00h i tractarà de refermar la seua candidatura.

El diumenge es disputaran cinc partits. El primer d’ells serà a Segorbe, en el que serà el segon partit de l’Infantil Leonauto i que de segur serà un partit molt igualat fins el final. El Cadet Taronja rebrà al CB L’Horta Godella al Bancaixa, en un dels partits de la part alta de la classificació. Seguidament, a les 13.00h, el Cadet Blau s’enfrontarà al CB Benicarló en un altre partit que no serà gens fàcil per a les nostres.

Diumenge vesprada tindrem un ambient Sènior al Bancaixa, doble partit per al Sènior Prades i Miralles i Sènior Facsa. El primer s’enfrontarà al CB Alcora a les 17.00h i el segon repetirà davant el Jovens l’Eliana a les 19.00h

Recordeu que podeu portar subministrament per als refugiats d’Ucraïna en la jornada de diumenge vesprada i animar als nostres equips!

Molta sort, xiques!

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló