Partits decisius per a les nostres!

Comencen les festes de Sant Pasqual i, com és habitual, els últims partits de les fases finals coincideixen amb la part decisiva de la temporada. Els nostres equips de cistella gran disputaran la tornada de semifinals en un cap de setmana trepidant.

L’Alevi Sé Tú Clínica serà el primer en jugar a les 9.30h amb el seu desplaçament a Llíria. Les nostres xiques de primer any tractaran de disputar-li tot el partit a un equip molt compacte com va demostrar el dissabte passat.

El Cadet Inverca és l’únic equip que viatjarà amb avantatge del primer partit. Les xiques de Rut Agost van guanyar de 14 punts al Bancaixa i Lucentum deu aconseguir més punts el dissabte a les 11.00h per optar a la final.

El Júnior F&H Fitness haurà de lluitar amb tot el dissabte a les 16.00h per imposar-se a CB Ilicitano. Les d’Elx van obtenir 12 punts de renda i les nostres hauran de guanyar de més si volen tindre un lloc a la final.

L’Infantil Extincas tancarà els partits oficials al Bancaixa aquesta temporada. Les nostres rebran el diumenge a les 13.00h al SD El Pilar en un partit on la grada ficarà la primera cistella.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló