Partits decisius

Aquest cap de setmana, tres dels nostres equips tenen partits decisius.

L’Infantil Vila-real BC, dirigit per Guillermo Prats, jugarà els huitens de final de la 1ª Zonal després d’haver quedat primer del seu grup. L’equip, invicte des de l’aturada de lliga per la pandèmia, s’enfrontarà al CB L’Horta Godella. El primer partit serà el dissabte, a les 11h, a Godella. La tornada es jugarà el diumenge al Pavelló Bancaixa (18:30h).

El Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC, entrenat per Vicente Rodríguez, jugarà els huitens de final de la 2ª zonal al finalitzar la lliga regular com a primer del seu grup. El rival serà el CB Castellón. El primer partit es jugarà el dissabte a les 13h al Ciutat de Castelló, i el segon tindrà lloc el diumenge a les 12h al Pavelló Bancaixa.

El Júnior F&H Fitness Vila-real BC, que ha guanyat ja dues eliminatòries amb partits molt igualats, jugarà les semifinals contra el Nou Bàsquet Femení Castelló. L’equip entrenat per Guillermo Prats jugarà el primer partit el dissabte a les 17h a Grapa i el segon serà el diumenge a les 16:30h al Pavelló Bancaixa.

#SomVila 💪🏀🧡💙