Partits del 17 i 18 d’abril

El dissabte 17 d’abril es jugaran un total de sis partits. El primer serà a les 9h entre l’Aleví Leonauto Vila-real BC i el Nou Bàsquet Femení Castelló al Pavelló Bancaixa. A continuació, l’Aleví Extincas Vila-real BC també jugarà com a local contra el Nou Bàsquet Femení Castelló (11h). A les 13h es disputaran dos partits més: el Cadet Pinturas Ecoplas Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón i el Benjamí Laude BSV Vila-real BC ho farà contra el CBF Puerto Sagunto. Desprès de dinar, a les 16:30h, el Cadet Covalca Vila-real BC rebrà la visita del Nou Bàsquet Femení Castelló. Per l’altra banda, l’Infantil Vila-real BC viatja a Port de Sagunt per enfrontrar-se al CBF Puerto Sagunto (16:30h).

El diumenge 18 es jugaran cinc partits. L’Infantil Vila-real BC jugarà el seu segon partit del cap de setmana, a les 9h, contra el CBF Puerto Sagunto al Pavelló Bancaixa. El Benjamí Laude BSV Vila-real BC tornarà a jugar, en aquest cop, a domicili contra el Jovens l’Eliana a les 10:30h. El Júnior F&H Fitness Vila-real BC s’enfrontarà al CB L’Horta Godella al Pavelló Bancaixa (17h) i el Sènior Prades y Miralles Vila-real BC ho farà contra l’Alcora BC (19h). Per la seua part, el Sènior Facsa Vila-real BC jugarà a domicili contra el CB Terralfas (18:30).

Recordeu que tots els partits que juguen els nostres equips com a locals es podran veure a través del nostre canal de YouTube. Subscriu-te: https://www.youtube.com/channel/UCTYzvcM7OJ8DfxhDNRZ550A

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló