Presentació del Vila-real BC

El dissabte 8 de febrer, la jornada la obrirà l’Aleví Extincas Vila-real BC, que jugarà contra el CB Castellón a les 9h al Pavelló Bancaixa. A la mateixa hora, l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC visitarà Grapa per a jugar contra el Nou Bàsquet Femení Castelló Blanco. A les 10:15h, al pavelló Ciudad Deportiva, jugaran els dos equips que participen en la competició del Patronat d’Esports de Castelló. El Prebenjamí Leonauto Vila-real BC s’enfrontarà al CB Burriana i l’Aleví Leonauto Vila-real BC ho farà al Alcora Torreblanca. A partir de les 11h, l’Aleví ASUCER Vila-real BC jugarà al Pavelló Bancaixa contra el Nou Basquet Alboraya i el Cadet F&H Fitness Vila-real BC s’enfrontarà a domicili al Nou Bàsquet Femení Castelló Azul. A més, el Cadet Young Stars Basket Vila-real BC jugarà al Ciutat de Castelló contra el CB Castellón. Per la tarda, a les 16h, l’Aleví ASUCER Vila-real BC jugarà contra el EMB Godella B al pavelló municipal de Godella.

El diumenge 9 de febrer, a les 10h, l’Infantil Safe Pallet Vila-real BC jugarà contra el CB Castellón Negro al pavelló Bancaixa. A continuació, a les 12h, l’Infantil Pinturas Ecoplas Vila-real BC s’enfrontarà al Fundación Valencia Basket 2000 Azul.

Per la tarda, el club viurà el seu gran dia, ja que a partir de les 17h, al pavelló Bancaixa, tindrà lloc la presentació de tots els equips del Vila-real BC. Just al acabar, el Sènior A Vila-real BC jugarà al mateix pavelló contra el Nou Bàsquet Femení Castelló B (19h).

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló

#SomVila 💪🏀🧡💙