Primera jornada de l’any!

Aquest cap de setmana els nostres equips estrenaran el 2023 amb nous reptes, per intentar aconseguir nous objectius i complir el seus desitjos.

Bancaixa acollirà tres interessants partits el dissabte matí. El Benjamí Mantefont s’enfrontarà als nostres veïns de La Vall d’Uixó a les 9.30h. Seguidament, els cadets obriran la seua segona fase amb la reestructuració de grups. El Cadet Inverca rebrà el CB Burriana en un partit molt emocionant a les 11.15h i el Cadet Vila-real BC s’estrenarà a les 13.00h davant el CB Vinaròs.

El diumenge serà el torn dels equips entrenats per Vicent Rodríguez amb una gran novetat, l’estrena del Cadet Taronja en competició. L’Infantil Leonauto disputarà el seu primer partit de l’any a les 10.00h davant el CB Morvedre i el Cadet Taronja amb el Basket Marines a les 12.00h. El Júnior F&H Fitness tornarà a la competició viatjant fins València per intentar sumar la victòria davant el CB Petraher a les 12.30h.

El Sènior Vila-real BC amb el primer objectiu de la permanència assolit, reviurà l’últim partit de la primera fase davant el NB Paterna aquest diumenge a les 19.00h.

#SomVila 💪🏀🧡💙

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló