Quins equips es classificaran per als encreuaments finals?

Última jornada per als equips de cistella gran que decidiran la posició a la taula, i per tant, si aconsegueixen bitllet per a la part final de la temporada. Per altra banda, el minibàsquet haurà d’esperar una setmana més per a eixir a pista.

La jornada va començar el dijous amb partit avançat del Cadet Inverca, que va confirmar el seu bon moment ratificant la primera posició de la classificació i la imbatibilitat en esta segona fase de la temporada.

El primer equip en jugar el dissabte serà el Cadet Vila-real BC, que lluitarà per la tercera posició de la taula a les 9.00h davant el CD Don Bosco, on una victòria li donaria accés directe a octaus. En cas de derrota, dependrà d’altres resultats del diferents grups de la competició.

A continuació, a les 11.00h, l’Infantil Extincas visitarà als veïns d’Onda amb el primer lloc assegurat però amb treball i objectius que continuar elaborant.

L’Infantil Leonauto serà l’encarregat de tancar els partits del dissabte amb la seua visita al CB Estivella a les 12.30h. L’equip finalitzarà el seu camí a la competició amb aquest partit després d’un gran treball de tot l’equip.

El diumenge, el Sènior Nacional viatjarà a lesa 12.30h fins Pedreguer. L’equip tancarà una temporada marcada per les baixes i contratemps, però en la que les nostres xiques han lluitat tots els partits.

El Cadet Taronja es desplaçarà fins Bétera per disputar a les 18.00h l’últim partit. L’equip, de nova creació en la segona fase, ha estat a l’altura dels objectius marcats i amb una gran dinàmica positiva des de la seua creació.

Per finalitzar els partits, el Júnior F&H Fitness tindrà un partit elèctric davant el Picken Claret a les 19.00h. Els dos primers classificats de la competició es veuran les cares per ficar-se a punt per als encreuaments de la propera setmana.

#SomVila

Partits de la setmana

DiaPartitHora / ResultatLigaPavelló